19 Haziran 2015 Cuma

Yitip Giden Hayatlar


Yine  bir kadın  gencecik yaşında solup giden bir çiçek. Daha kac çiçek solacak. Kaç can gidecek. Özgecan Aslan’ ın yeni davası görülmüşken 18 yaşında Cansu Kaya da boğularak öldürüldü.
Muğla'nın Ortaca İlçesi’nde Pazar günü kaybolan ve 3 gün sonra kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya gözyaşları içinde toprağa verildi. Boğulduktan sonra suya atıldığı ve cinsel saldırıya uğradığı tespit edilen  Cansu Kaya için özel ekip kuruldu. Cesedinin bulunmasının ardından 2 kişi gözaltına alındığı öğrenildi.

İsyandayız

Muğla Kadın Deneği öncülerinden kadınlarımız cinayete kurban giden kadınlarımızın resimleriyle birlikte  Cansu Kaya’nın cesedinin bulunduğu Dalyan Barajında eylem yaptı. Araştırmalara göre bu yıl 140 dan fazla kadınımızı kaybettik. Yasalar çıkartılıp kadın ölümleri son bulsun.


Hayatla ilgili kim bilir ne hayalleri vardı. O hayalleri bir anda yok edildi. Bu yapılanlara birilerinin dur demesi lazım. Hayallerimiz yok olmasın. Kadınların bu hayattaki yerleri, var olmalarına imkan verilsin. Bizlerin hiçbir işe yaramadığını düşünen zihniyetler; hayatta hiç gayesi olmayan insanlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder